top of page

CONTAINER HUREN
VOOR AFVAL

Containers huren bij Absorb: voor alle soorten afval

Bedrijven, bouwondernemingen en particulieren kunnen bij ons containers huren voor diverse soorten afval en in diverse formaten gaande van 5m³ tot 40m³. Wij bieden steeds een snelle service en staan 7 op 7 / 24u op 24u ter Uwer beschikking, dit aan voordelige prijzen.

U kunt bij Absorb uit Gent (Oost-Vlaanderen) terecht
voor het huren van containers voor afval zoals:

steenpuin, hout, bouwafval, tuinafval, gemengd afval, grond, roofing, asbesthoudende materialen

Vandaag nog een container huren voor uw afval?

Containers vandaag besteld, kunnen binnen enkele uren geleverd worden. Ook steeds mogelijk om meerdere wissels op korte tijd uit te voeren zodat uw werken snel vlotten. Bent u eerder op zoek naar een vakman in industriële reiniging? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!

10.jpg

Containerdiensten van Absorb, een totaalpakket

Aangezien wij als eindpunt zelf instaan voor het selectief sorteren van containers en verwerking van het afval kunnen wij U steeds een betrouwbare en continue service garanderen. Indien gewenst kunnen wij voor U ook een helpende hand voorzien om Uw container(s) te vullen, te helpen bij het leegmaken van Uw woning,... Wij verzorgen ook het transport voor het afvoeren van grond, aanleveren van stabilisé, gebroken mengpuin e.d., dit zowel met containers als opliggers afhankelijk van de hoeveelheid en Uw wensen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen en samen een passende oplossing te vinden voor Uw probleem binnen de kortst mogelijke tijd.

Buiten de kantooruren kan U steeds terecht op het nummer: 0496 16 60 00.

bottom of page